Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Αυτά που αποκτήσαμε με αίμα δεν επιτρέπεται να τα χάσουμε"

Φθιώτιδος Νικόλαος

 

 
 .......................................................
Να αγωνιστούν και να διώξουν τους έξωθεν που κυβερνούν την πατρίδα, προέτρεψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος τους Έλληνες, στο κήρυγμά του.
Ο Μητροπολίτης Νικόλαος μία ημέρα πριν από την πανελλαδική μαζική κινητοποίηση των κλάδων, τόνισε ότι η εκκλησία θα βγει μπροστά και θα στηρίξει τον λαό υλικά και πνευματικά.
«Όλοι μαζί αδελφοί μου, αυτά που αποκτήσαμε με αίμα με ιδρώτα δεν επιτρέπεται να τα χάσουμε. Και αν υπάρχουν μερικοί σήμερα που κυβερνούν έξωθεν την πατρίδα μας, δεν θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν, διότι ο λαός υποφέρει», ανέφερε με στεντόρεια φωνή ο κ. Νικόλαος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, αναφερόμενος στους φοιτητές που διαδήλωναν έξω από τον Ναό, τόνισε ότι θα είναι ο πρώτος που βοηθήσει για την διατήρηση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
«Έξωθεν υπάρχουν τα παιδιά μας, του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, τα οποία διαδηλώνουν τον πόνο τους, για την τύχη του Πανεπιστημίου. Αν και μέχρι τώρα ουδείς των υπευθύνων φορέων είχε καλέσει τον Μητροπολίτη να συμμετάσχει στα θέματα και από την αρχή τον είχε εξαιρέσει, τώρα που κινδυνεύει θα μπω μπροστά και θα συμπαρασταθώ στα αιτήματα των παιδιών, που αγωνιούν για το μέλλον τους», πρόσθεσε ο κ. Νικόλαος............................

ΠΗΓΗ
ΡΟΜΦΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου