Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Μια φορά και ένα καιρό ...

Μια φορά και ένα καιρό γνωρίστηκαν στις διακοπές μια μύγα και μια μέλισσα . Έκαναν καλή  παρέα, ώστε αποφάσισαν να συνεχίσουν την γνωριμία τους και μετά τις διακοπές. 
 Πρώτα κάλεσε στο σπίτι της η μύγα την μέλισσα. Η μέλισσα όταν πήγε απογοητεύτηκε από την βρωμιά και την ακαταστασία, το δε φαγητό που της πρόσφερε η μύγα ήταν τρισάθλιο. Η μέλισσα έφυγε όπως όπως, ενώ κάλεσε την μύγα να έρθει για επίσκεψη.                                                        Το ραντεβού λοιπόν επαναλήφτηκε από την μεριά της μύγας αυτή την φορά. Πήγε η μύγα επίσκεψη στο σπίτι της μέλισσας το οποίο ήταν πάνω σε ένα λουλούδι, όλα καθαρά και για φαγητό πολύτιμη γύρη. Η μύγα σάστισε, αισθάνθηκε άβολα και το φαγητό την αηδίαζε.
 Τότε κατάλαβαν τα δύο έντομα ότι δεν μπορούν να είναι φίλες διότι  δεν τους συνδέει τίποτα κοινό !!! έτσι η μύγα πήγε με τις μύγες, ενώ η μέλισσα με τις μέλισσες.
 Η μύγα και η μέλισσα είναι οι χαρακτήρες των ανθρώπων. Επιλογή δική μας είναι να επιλέξουμε τον ανάλογο δρόμο, μου μας αναπαύει και να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου